Σύλλογος Γονέων

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες
  Λόγω μικρής προσέλευσης στην συνάντηση της Τετάρτης 07/02/2018, σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 11/02/2018 και ώρα 19:30 θα επαναληφθεί στο χώρο του σχολείου  Έκτακτη Συνέλευση των μελών του Συλλόγου Γονέων με Θέμα : «Την αναβίωση του παραδοσιακού εθίμου το άναμμα της φωτιάς» την Κυριακή 18/02/2018 το απόγευμα, έξω από το Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς. Παρακαλούμε με την παρουσία σας στην Συνέλευση ώστε να ληφθεί η απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα και να οργανωθούν Εθελοντικές Ομάδες Εργασίας.


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΡΟΣΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Αγαπητοί γονείς και  κηδεμόνες,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα ακόλουθα:
Α. Εν όψει των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου που θα λάβουν χώρα στην κεντρική πλατεία της Δροσιάς την Παρασκευή 22-12-2017 το απόγευμα καλούνται όσοι μαθητές και μαθήτριες επιθυμούν να συμμετέχουν στη χορωδία που θα παρουσιάσει χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με κάλαντα να το δηλώσουν στον εκπαιδευτικό της τάξης.
Β. Την Τετάρτη, 6-12-2017 και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί  στο χώρο του σχολείου η τακτική συγκέντρωση του μήνα. Όσοι γονείς έχουν κατασκευάσει είδη προς πώληση στο χριστουγεννιάτικο παζάρι μπορούν να τα φέρουν την ημέρα εκείνη.

                                                                                                                           Το Δ.Σ του Συλλόγου


Δροσιά, 09-11-2017
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα ακόλουθα:
Α. Το Δ.Σ. του Συλλόγου θα διοργανώσει χριστουγεννιάτικο παζάρι στο χώρο του σχολείου κατά την ημέρα επίδοσης της βαθμολογίας του α΄τριμήνου. Για το σκοπό αυτό  καλούμε όσους γονείς κ΄ κηδεμόνες επιθυμούν να κατασκευάσουν ή να προσφέρουν είδη προς πώληση στο παζάρι να επικοινωνήσουν με τις κυρίες Παππά Κορίνα, τηλ. 6974029368 και Σουβατζή-Λασπά Μάγδα, τηλ.6972215581. Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του σχολείου.
Β. Έπειτα από συνεννόηση με την Ευβοϊκή Σκακιστική Ομοσπονδία και μετά την ευγενική παραχώρηση από τον εφημέριο του ιερού ναού Αγ. Γεωργίου Δροσιάς, π. Λάμπρο Συμιακάκη, του χώρου του Πνευματικού Κέντρου του ναού, θα ξεκινήσουν και φέτος τα μαθήματα σκακιού. Όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούνται να βρίσκονται την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11:00 στο Πνευματικό Κέντρο του ναού για να οργανωθεί το πρόγραμμα.
Γ. Ευγενικά σας υπενθυμίζουμε την τακτοποίηση της οικονομικής σας συνδρομής (10 € ανά οικογένεια) εφόσον δεν το έχετε πράξει ακόμη.
                                                                                           Ευχαριστούμε θερμά,

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων κ΄ Κηδεμόνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: