Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020


Μια ακόμη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Ως Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς θα ήθελα να ευχαριστήσω το Σύλλογο Διδασκόντων που συμμετείχε στην ασύγχρονη και σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση και ο οποίος, παρά τις δυσκολίες, ανταπεξήλθε επιτυχώς στις νέες συνθήκες επικοινωνίας και διάδρασης που δημιουργήθηκαν με τους μαθητές μας, λόγω της πανδημίας του Covid-19. Καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης έπαιξε η ομάδα στήριξης του σχολείου μας, που αποτελείται από τον Διευθυντή, τη Χάσπαρη Σοφία-Μαρία (εκπαιδευτικό Αγγλικής και Υποδιευθύντρια) και την Μπούτση Παρασκευή (δασκάλα Γενικής αγωγής).
Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια στο σχολείο μας, αλλά και τον Αντιδήμαρχο Ανθηδόνας κ. Καρβούνη Κων/νο για τις άοκνες προσπάθειες στήριξης και βοήθειας στο σχολείο μας.
Ιδιαίτερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τις συναδέλφους Αναστασίου Μαρία (εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής), Κουλούρη Έλενα (δασκάλα Ειδικής αγωγής) και Χάσπαρη Σοφία-Μαρία που συμμετείχαν στην Τηλε-Ημερίδα που οργάνωσε το ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας με τίτλο «Διάχυση Καλών Πρακτικών ΕξΑΕ» κι αντιπροσώπευσαν άξια το σχολείο μας παρουσιάζοντας διδακτικές παρεμβάσεις στα πλαίσια της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
Επίσης, οι εκπαιδευτικοί Αναστασίου Μαρία και Μπαλάνου Βιργινία (εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής) συμμετείχαν στην e-Ημερίδα με θέμα «e-Φυσική Αγωγή στις Ημέρες της Πανδημίας : μια Πρόκληση για το Μέλλον»,  που διεξήχθη στο πλαίσιο του 28ου Διεθνούς Συνεδρίου Φ.Αγωγής και Αθλητισμού του ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, όπου και παρουσίασαν διδακτικές παρεμβάσεις με τίτλο «Διατροφή και Άσκηση» και «Πρώτες Βοήθειες» αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: