Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Αγαπητοί γονείς,
O Δημοτικός Οργανισμός  Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας, στα πλαίσια της ενδυνάμωσης κι ανανέωσης των ΚΔΑΠ, θέλει την νέα σχολική χρονιά 2020-2021, να δώσει την δυνατότητα σε όλα τα παιδιά που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, να συμμετέχουν στην δράση των ΚΔΑΠ, με την πρόθεση ίδρυσης κι ενός νέου ΚΔΑΠ του ΔΟΠΠΑΧ.
Στόχος μας είναι  ΟΛΑ τα παιδιά του Δήμου μας να μπορούν να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ σε όλες τις μαθησιακές, αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις που γίνονται στα σχολεία μας. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε στους  γονείς  τη δυνατότητα, να μπορούν να στέλνουν τα παιδιά τους σε πρότυπους χώρους με εξαιρετικούς εκπαιδευτικούς, όπου θα απασχολούνται ΔΩΡΕΑΝ με ασφαλή και δημιουργικό τρόπο.  Ενδεικτικά, σκοπεύουμε να συμπεριλάβουμε τις παρακάτω δραστηριότητες:
ΑΘΛΗΜΑΤΑ                                                                  
q   Μπάσκετ
q   Βόλεϊ
q   Ποδόσφαιρο
q   Στίβος
q   Παραδοσιακούς χορούς
q   Πολεμικές τέχνες


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
q   Θεατρικό Παιχνίδι
q   Εργαστήρια Ζωγραφικής & Χειροτεχνίας
q   Εργαστήρια Φωτογραφίας
q   Εργαστήρια Κηπευτικής και Ανθοκομίας
q   Μουσική
q   Εργαστήρια ανακύκλωσης   
q   Εξάσκηση στη χρήση της Αγγλικής- Γαλλικής γλώσσας- μέσα από παιχνίδια και δημιουργικές δραστηριότητες
q   Εργαστήρια λόγου και αριθμητικής
q    Μελέτη 
q   Εργαστήρια Σκάκι
q   Εργαστήρια Ρομποτικής και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
q    Hip-Hop, Latin Dance, Zumba

Σας καλούμε λοιπόν να συμπληρώσετε την Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που επισυνάπτεται και να την παραδώσετε στο Διευθυντή του σχολείου σας, ή να την αποστείλετε με mail  στο  kdapdchalkideon@gmail.com ή τέλος να την παραδώσετε στα γραφεία του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Περιοχή Καμάρες, πλησίον Γηροκομείου). Λόγω της έκτακτης κι άμεσης δημοσίευσης της πρόσκλησης της ΕΕΤΑΑ (Δράση "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής") παρακαλώ να σταλούν ΑΜΕΣΑ οι αιτήσεις προς τους γονείς, ώστε να προλάβουν να επιστραφούν συμπληρωμένες, το αργότερο έως και τη Δευτέρα  15/6/2020.
Για τυχόν απορίες ή για τηλεφωνική συμπλήρωση της αίτησης, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο του Οργανισμού (22210-20241) ή στο κινητό 6943059895. Τα στοιχεία που θα δηλωθούν, θα χρησιμοποιηθούν από το Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ., με αποκλειστικό σκοπό την συμμετοχή σας στο ως άνω Πρόγραμμα. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων θα γίνεται για όσο χρόνο διαρκεί το πρόγραμμα.

Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος
Χονδρογιάννη Σοφία

Δεν υπάρχουν σχόλια: