Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΡΟΣΙΑΣ



ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Αγαπητοί γονείς,

          Η ουσιαστική και συνεχής συμπαράσταση του συλλόγου στο σχολείο, απαιτεί κατάθεση,
χρόνου (και ψυχής), από όλους τους γονείς-μέλη του συλλόγου μας.
Μια από τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την αποτελεσματική λειτουργία του συλλόγου είναι και η οικονομική επάρκεια ειδικά σε μια ακόμα χρονιά οικονομικής κρίσης. Ο σύλλογος χρησιμοποιεί τους πόρους του για την χρηματοδότηση σχολικών ενεργειών (μαθητικές εκδηλώσεις, υποστήριξη εκπαιδευτικού έργου).
Επιπλέον πρέπει να βρίσκεται σε ετοιμότητα κάλυψης δαπανών για τη λειτουργία του σχολείου λόγω ολιγωρίας και αδυναμίας κάλυψής τους από τους υπόλοιπους αρμόδιους φορείς.
Περιμένουμε από όλους να ανταποκριθούν, σε αυτό το κάλεσμα για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου γνωρίζοντας από το παρελθόν ότι πάντα αυτά τα χρήματα επιστρέφουν στα παιδιά μας με πολλαπλάσιο όφελος.
Το Δ.Σ. του συλλόγου, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη, την οικονομικά δύσκολη συγκυρία, αποφάσισε το ποσό της συνδρομής στα 10 ευρώ ανά οικογένεια ανεξαρτήτου αριθμού παιδιών.

Μπορείτε να πληρώσετε την ετήσια συνδρομή σας στο δάσκαλο / λα της τάξης του παιδιού σας ή στα μέλη του Συλλόγου.
Σας παρακαλούμε να φροντίσετε για την έγκαιρη οικονομική σας τακτοποίηση. Η δική σας συνδρομή κάθε χρονιά μας δίνει τη δυνατότητα να πράττουμε ότι καλύτερο για τα παιδιά μας και φέτος είναι ακόμα πιο σημαντική!

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: